top of page

NOW

NOW Building is het eerste multi-tenant gebouw dat is ontwikkeld op Park 20I20. Het gebouw wordt gekenmerkt door een modern en transparant design, waarbij veelvuldig gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen. Het gebouw bestaat in totaal uit circa 6.690 m² kantoorruimte verdeeld over een begane grond en 4 verdiepingen. Op de begane grond van het gebouw zijn algemene faciliteiten gepland als een coffee corner, restaurant etc.. Het gebouw is direct toegankelijk vanuit de ondergelegen parkeergarage en beschikt tevens over een logistieke voorziening.

 

Bijzonder in het NOW gebouw is de toepassing van een hybride draagconstructie (houten spanten icm. een stalen demontabele draagconstructie en betonnen kanaalplaatvloeren), en een keramische gevel (designed for disassembly) die door toepassing van een active-plus coating bijdraagt aan de reiniging van de lucht door het neutraliseren van stikstofoxides.

Het NOW gebouw heeft een BREEAM Excellent certificaat en is gekoppeld aan de centrale voorzieningen van Park 20|20 zoals een centrale warmte-en koudeopslag en sprinklerbassin. N3O is tevens uitwerkend architect van het interieurontwerp van DDock voor MACAW,  de eerste huurder in het gebouw.

 

Opgeleverd Juni 2017.

lokatie: Taurusavenue, Hoofddorp

opdrachtgever: Park 20|20 CV 

architect: N3O ism William McDonough + Partners

constructeur: Van der Vorm Engineering BV

installatieadvies: IAG

bouwfysica en BREEAM: DGMR

interieur: DDock ism. N3O

bottom of page